MediaWatch

Børsen retter 10 fejl i berigtigelse: Håber at undgå sag i Pressenævn

Børsen bringer i dag berigtigelse af 10 forhold i en artikelserie om By & Havn. Avisen har selv henvendt sig til By & Havn efter at have erkendt fejlene og håber, at det stopper sagen før Pressenævnet, siger chefredaktør.

En artikelserie bragt over flere dage i marts om virksomheden By & Havn var så fejlbehæftede, at Børsen i dag bringer en længere berigtigelse på side 2 i printavisen og på borsen.dk. I berigtigelsen nævner avisen 10 forhold, hvor artiklerne viderebragte ukorrekte oplysninger.

”Vi er blevet opmærksomme på, at vi har lavet gentagne fejl om samme selskab igennem en længere periode, som samlet set giver et fejlagtigt indtryk af By og Havn,” siger ansv. chefredaktør og adm. direktør på Børsen, Anders Krab-Johansen, om baggrunden for, at avisen selv har taget initiativet og bragt rettelserne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs