MediaWatch

Børsen retter 10 fejl i berigtigelse: Håber at undgå sag i Pressenævn

Børsen bringer i dag berigtigelse af 10 forhold i en artikelserie om By & Havn. Avisen har selv henvendt sig til By & Havn efter at have erkendt fejlene og håber, at det stopper sagen før Pressenævnet, siger chefredaktør.

En artikelserie bragt over flere dage i marts om virksomheden By & Havn var så fejlbehæftede, at Børsen i dag bringer en længere berigtigelse på side 2 i printavisen og på borsen.dk. I berigtigelsen nævner avisen 10 forhold, hvor artiklerne viderebragte ukorrekte oplysninger.

”Vi er blevet opmærksomme på, at vi har lavet gentagne fejl om samme selskab igennem en længere periode, som samlet set giver et fejlagtigt indtryk af By og Havn,” siger ansv. chefredaktør og adm. direktør på Børsen, Anders Krab-Johansen, om baggrunden for, at avisen selv har taget initiativet og bragt rettelserne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs