MediaWatch

Metroxpress udvider med redaktion i Aarhus

To journalister og en praktikant udgør i første omgang Metroxpress' nye redaktion i Aarhus. Udvidelsen skal give en bedre oplevelse for læserne i Vestdanmark, lyder det.

Foto: Pressefoto

Metroxpress forsætter sin udvidelse mod vest.

I starten af året annoncerede avisen, at de tester et weekendtiltag i København og Aarhus. Nu er turen så kommet til de fysiske rammer. Avisen har etableret en lokal redaktion i Aarhus, skriver Metroxpress i en pressemeddelelse.

"De stigende læsertal giver os mulighed for at et dedikeret journalistteam kan holde fokus på Vestdanmark. De vil dermed kunne få de historier med, der ikke nødvendigvis når et københavnerkontor, hvor vestavisen ellers er blevet skrevet. Vi tror derfor, at læserne i Vestdanmark vil opleve en forbedret og endnu mere lokal avis“, udtaler Thomas Raun, adm. direktør hos Metroxpress, i pressemeddelelsen.

I første omgang består Aarhus-redaktionen af to journalister og en praktikant plus det salgsteam, som i forvejen er placeret i Aarhus. Morten Eggert, som er hentet hos BT, er den ene af de to journalister. Det bliver hans opgave at finde den anden journalist til redaktionen.

Metroxpress udkommer på alle hverdage i en øst- og vestudgave. Ifølge avisen selv har de 79.000 daglige læsere i Aarhus-egnen. I alt har de 506.000 læsere, heraf er 205.000 læsere af vestavisen, skriver de.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs