MediaWatch

”Hykleriet bliver udstillet tydeligere i dag”

Opbakningen til Charlie Hebdo og retten til at tegne og ytre sig frit har været massiv efter terrorangrebet i Paris. Men det er for tidligt at sige, om det for alvor vil ændre noget, mener JP's udlandsredaktør Flemming Rose.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv

Efter i fem år at have holdt lav profil er Jyllands-Postens udlandsredaktør Flemming Rose kortvarigt genindtrådt på den offentlige scene.

Selvom han ved, at det øger trusselsniveauet, når han igen toner frem i medierne. Det skal man ikke være sikkerhedsekspert for at regne ud, som han siger. Og selvom det slår Jyllands-Posten tilbage i en debat og rolle, avisen arbejder på at komme videre fra. I snart ti år har avisen været fikspunkt i en konflikt, hvis dimensioner nok har kunnet udfordre en dansk miniputmentalitet før, men efter Charlie Hebdo har ramt med uhyggelig håndgribelighed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs