MediaWatch

Politiet øger patruljering omkring Jyllands-Posten

Som et led i anbefalingen fra PET har Københavns Politi skærpet patruljeringen bl.a. omkring JP/Politikens Hus efter magasin-attentatet i Paris. Politidirektør understreger, at der ikke er nogen konkret dansk trussel.

I går forhøjede JP/Politikens Hus sikkerheden efter attentatet mod det franske satireblad Charles Hebdo. I dag har politiopbuddet omkring Rådhuspladsen været øget.

Ledende politidirektør Mogens Lauridsen fra Københavns Politi siger, at det skyldes uvisheden om situationen i Frankrig, men understreger samtidig, at der ikke ligger nogen konkret trussel bag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs