MediaWatch

Politiken: Læserfald undrer

Politiken har mistet bemærkelsesværdigt læserterræn siden i sommer i aktualitetstallene fra Gallup. Men tallene er alt for usikre til at drage konklusioner ud fra, siger chefredaktør Bo Lidegaard.

Sommeren var tilsyneladende hård ved Politikens printudgave, der ellers har været duks i læsertallene de senere år som morgenavisen med den mest stabile udvikling i læsertallene.

Men siden juli er det månedlige læsertal, i Gallups såkaldte Aktualitetsindex, for første gang dykket under 300.000 på hverdage og under 400.000 på søndage flere måneder i træk. Faldet på godt 17 pct. på hverdage og 20 pct. om søndagen har været det stejleste blandt morgenaviserne siden juli. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs