MediaWatch

Svensk avis kåret som Nordens bedst designede

For andet år i træk blev svenske Dagens Nyheter vinder på print, da Society for News Design Scandinavia, uddelte designpriser, mens norske medier dominerede digitalt.

Den svenske avis Dagens Nyheter forsvarede sidste års guldmedalje, da Society for News Design Scandinavia, SNDS, i fredags uddelte de årlige priser for avis på papir og digitalt.

Det skriver SNDS i en pressemeddelelse.

Ud over Dagens Nyheter, der er ejet af Bonnier, var der guld til den finske avis Hilsingin Sanomat for bedste redesign og til finske Aamulehti for den flotteste forside. Bedst placerede danske avis blev Politiken, der vandt sølv for bedste "overall design", mens Jyllands-Posten fik sølv i kategorien "redesign".

Digitalt dominerer de norske aviser. Her vandt Dagbladet og VG som de eneste guldmedajle, og norske medier tog også flest af de øvrige priser digitalt. Til Politiken var der sølv for bedste "cross platform experience" og Jyllands-Posten ligeledes en sølvpris for bedste redesign.

76 nordiske mediehuse deltog i den årlige konkurrence med i alt 725 bud på godt avisdesign.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs