Polfoto bliver agent for Magnum Photos

Det danske billedbureau udvider forretningen og skærper strategisk fokus på kvalitet som repræsentant for det amerikanske foto-kollektiv Magnum Photos.
Polfoto går nye veje og bliver dansk bindeled til den højt profilerede amerikanske pressefotograf-klub i Magnum Photos. Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

For Polfoto, der er ejet af JP/Politikens Hus, betyder det bl.a., at bureauet kan formidle kontakt til Magnum-fotografer til fotoopgaver eller master classes, samt arrangere Magnum-udstillinger til danske museer og kulturinstitutioner. Magnum-fotos kommer dog ikke til at indgå i Polfotos database, men Polfoto håndterer fakturering for danske bestillinger fra Magnums egen portal.

”Det er vigtigt for os hos Polfoto at samarbejde med de bedste leverandører i verden, og Magnum Photos betragtes som markedsførende inden for redaktionelt fotografi. Samarbejdet kan samtidig ses som en anerkendelse af, at Polfotos strategi med at gå efter kvalitet frem for kvantitet har båret frugt,” siger Søren Terkelsen, bureauchef for Polfoto i meddelelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også