MediaWatch

Ekstra Bladet outsourcer tre tillæg

Efter sommerferien vil Ekstra Bladets tillæg Ferie, Biler og Håndværkeren blive produceret af det journalistiske produktionsselskab Media Movers. Det skal ske i samarbejde med produktionsselskabet Media Services, der skal levere bil-stoffet til Biler. ”Det er en ganske betydelig styrkelse af vores samlede produktions-flow, at vi nu har valgt at outsource produktionen af de tre tillæg,” siger administrerende redaktør, Claus Lunde, i en pressemeddelelse.

Efter sommerferien vil Ekstra Bladets tillæg Ferie, Biler og Håndværkeren blive produceret af det journalistiske produktionsselskab Media Movers.

Det skal ske i samarbejde med produktionsselskabet Media Services, der skal levere bil-stoffet til Biler.

”Det er en ganske betydelig styrkelse af vores samlede produktions-flow, at vi nu har valgt at outsource produktionen af de tre tillæg,” siger administrerende redaktør, Claus Lunde, i en pressemeddelelse.

Ekstra Bladet har tidligere fået produceret indhold eksternt på sportsudgivelser og magasiner. Men Claus Lunde betegner det som "historisk, at vi nu går i Jyllands-Postens fodspor og lægger en så stor produktion ud til betroede leverandører.”

Længe undervejs
Beslutningen om at outsource produktionen af tillæg har været længe undervejs. Avisen har brugt nogle måneder på at afsøge markedet for leverandører, og valget faldt altså på kombinationen af Media Movers og Media Services.

Ekstra Bladets kommercielle afdeling har også forventninger til samarbejdet.

Direktør i MediaMovers, Jesper Laursen, er begejstret for den nye opgave.

”Det er en tillidserklæring og en stor opgave for os,” siger Jesper Laursen.

Første udgivelse med Media Movers som afsender kommer efter planen på gaden fra starten af september.

- JHT

 

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs