MediaWatch

Okman, Huxi og Engell i nyt EB-magasin

Hans Engell bliver politisk brevkassebestyrer i Ekstra Bladets nye magasin om lørdagen, som også rummer klummer af Ditte Okman og Huxi Bach.

De journalistiske artikler i Ekstra Bladets nye lørdagsmagasin bliver spædet op med klummer og kommentarer fra kendte navne.

Hans Engell, der i forvejen er tilknyttet avisen som kommentator, får sin egen brevkasse om politiske emner.

Komikeren Lasse Rimmer vil hver uge skrive om nogle af de ord, der har været oppe i ugens løb, og Huxi Bach vil i sin klumme give Ekstra Bladets 'Nationen' "svar på tiltale".

Også Ditte Okman, der forlod Venstres pressetjeneste efter nogle beske facebook-opdateringer, bliver en del af et panel på tre kvinder, der på skift skriver til magasinet.

Christiane Vejlø, der blandt andet står bag sitet elektronista.dk, skriver om gadgets, apps og websites og bloggeren Lau Aaen, der står bag dagpengeland.dk om absurditeterne i aktiveringssystemet, bliver tilknyttet magasinet.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs