MediaWatch

Stampen Media opkøber lokalmedie

Den svenske mediekoncern fortsætter sin oprustning i den vestlige del af Sverige.

Foto: Colourbox

Den svenske mediekoncern Stampen Media, der udgiver en lang række lokale og regionale avistitler på print og digitalt, har opkøbt lokalmediet Melleruds Nyheter.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det sker som et led i mediekoncernens ambition om at ekspandere forretningen i den vestlige del af Sverige, lyder det fra Stampen Medias adm. direktør, Johan Hansson, i meddelelsen.

”Melleruds Nyheder har en meget stærk markedsposition. Vi glæder os til, at bladet bliver en del af Stampen-familien, udtaler han i meddelelsen.

I oktober åbnede Stampen Media en redaktion under udgivelsen Göteborg-Posten i den vestsvenske kommune Borås. Derudover lancerer mediekoncernen to nye aviser i kommunerne Härryda og Marks.

Da selskabet fremlagde regnskabstal for årets andet kvartal, meldte Stampen Media om en stigende antal digitale abonnenter. Med 120.000 digitale abonnenter udgør de digitale kunder 48 pct. af mediekoncernens samlede antal abonnenter.

Stampen Media gik ud af kvartalet med en samlet omsætning på 349 mio. svenske kroner, en mio. lavere end samme kvartal året forinden. Resultatet af primær drift (ebitda) lød på 31 mio. svenske kr. – fem mio. højere end samme periode i 2020.

Der er ansat 1500 medarbejdere i Stampen-koncernen. Ifølge selskabet selv er Stampen Media den største mediekoncern i den vestlige del af Sverige.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs