”Vores mål er, at vi hvert år reducerer vores udledning"

Den bæredygtige omstilling. JP/Politikens Hus har siden 2018 reduceret sin udledning af drivhusgasser med 41 pct. og har et mål om fuld klimaneutralitet på sigt. I år tilslutter koncernen sig en international klimainstans for at få hjælp til omstillingen, fortæller koncerndirektør.

JP/Politikens Hus tilslutter sig i 2022 den internationale klimainstans Science-Based Targets iniative, som hjælper virksomheder med validering af konkrete målsætninger for reduktion af CO2-udledning. | Foto: Jens Hartmann/Ritzau Scanpix

Det ultimative mål for JP/Politikens Hus er fuld klimaneutralitet på sigt. Mediekoncernen, der er blandt landet største udgivere af nyhedsmedier, har en konkret ambition om hvert år at nedbringe sin udledning af CO2, og siden 2018 er den samlede udledning reduceret med 41 pct., fortæller koncerndirektør Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

”Udover at sikre redaktionel uafhængighed bærer vi også et bredere samfundsansvar. Vi ønsker at være en ordentlig virksomhed, der prioriterer medarbejdernes sundhed, trivsel og udvikling. Og vi anser det for at være en bunden opgave, at vi ikke belaster klima og miljø unødigt,” udtaler Dorthe Bjerregaard-Knudsen i en mail til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement