MediaWatch

Pernille Holbøll forbliver solo-chefredaktør

Der skal ikke findes en erstatning for Jonas Kuld Rathje på B.T., bekræfter ansv. chefredaktør Pernille Holbøll over for medie.

Foto: Jens Hartmann

Onsdag meddelte chefredaktør på B.T. Jonas Kuld Rathje, at han stoppede på avisen grundet bl.a. skuffelse over, at være blevet forbigået til jobbet som ansv. chefredaktør på avisen. Det efterlader en tom stol ved siden af Pernille Holbøll i chefredaktionen, som ikke bliver fyldt ud, skriver Politiken.

”Fremover er der kun én chefredaktør, og det er mig,” siger Pernille Holbøll til dagbladet, men uddyber ikke, om andre organisatoriske justeringer vil følge.

Onsdag stod i omvæltningens tegn på B.T., hvor Pernille Holbøll, knap to måneder efter at have tiltrådt som ansv. chefredaktør, meldte, at tabloidavisens bliver 100 pct. digital fra nytår og at den under ét år gamle storbysatsning lukker – foruden opsigelsen fra Jonas Kuld Rathje.

Lukningen af printavisen og storbyredaktionerne har begge rod i uholdbar økonomi i begge projekter. Fremover skal avisen fokusere på at udvikle det digitale spor, forklarede Pernille Holbøll til MediaWatch.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs