MediaWatch

Sparerunde og udlodning fra strejkekasse reducerer underskud i Bornholms Tidende

Den lokale avis for landets øboere på Bornholm blev bragt tættere på en balanceret bundlinje i 2021, efter avisen gennemførte en sparerunde i efteråret og blev begunstiget af særlig udlodning fra nedlagt strejkekasse i Danske Mediers Arbejdsgiverforening. Det dækker dog over en presset økonomi.

Foto: BORNHOLMS TIDENDE

Trods flere træk for at skære omkostningerne til i avisselskabet Bornholms Tidende A/S, kom mediehuset ud med endnu et underskud i 2021. Det fremgår af selskabets netop offentliggjorte årsrapport.

Bornholms Tidende landede en bruttofortjeneste på 19,9 mio. kr. i 2021 og et underskud på den primære drift på 2,53 mio. kr. Bundlinjen endte på -2,65 mio. kr. Selskabet offentliggør ikke omsætning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs