MediaWatch

Nordjyske bringer frivillige i spil for at levere til abonnenter

Mangel på avisbude tvinger Det Nordjyske Mediehus til at tænke kreativt og tilbyde omdelerjob til det lokale foreningsliv i regionen.

Foto: Simon Fals

Coronasituationen, højkonjunktur, og hård konkurrence fra kviktestteltene er en skidt cocktail for Det Nordjyske Mediehus, der ikke har nok avisbude til at få bragt Nordjyske Stiftstidende ud på abonnenters adresser. Det skriver avisen selv.

Derfor forsøger udgiveren Det Nordjyske Mediehus nu at aktivere de lokale foreninger i området med et tilbud om at spytte i klubkassen, hvis de stiller med bude.

"Mange klubber tjener jo penge til deres klubliv, arrangementer og ture - og vi mangler bude - så kan vi hjælpe hinanden ved, at de omdeler for os - er det jo godt for begge parter," siger Steen Bjørnbæk Steffensen, kundedirektør i Det Nordjyske Mediehus.

Han henviser videre til, at de gensidige fordele kan være særligt nyttige for netop de lokale foreninger, hvis andre indtjeningsstrømme - fx boder på festivaller - er blevet afbrudt eller indskrænkede under coronanedlukningerne.

Tidligere i december meddelte Det Nordjyske Mediehus, at man mangler mellem 50 og 100 avisomdelere, og at presset er særligt stort de næste fire uger.

Udover Nordjyske Stiftstidende står Det Nordjyske Mediehus for omdelingen af øvrige dagblade, DAO-pakker, breve, magasiner, ugeblade mm.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs