MediaWatch

Anders Krab: Michael Dyrby tager "et par fridage" efter anklage om sexistisk adfærd

På et møde onsdag er B.T.'s medarbejdere blevet informeret om, at ansv. chefredaktør Michael Dyrby har taget fridage efter aftale med koncernchef i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen. Det sker, efter Michael Dyrby er blevet mødt med en påstand om at have opført sig sexistisk i cheftiden på TV 2 Nyhederne.

Michael Dyrby, ansv. chefredaktør på B.T. | Foto: Stine Heilmann

B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby er ikke mødt ind på redaktionen i Pilestræde i København, hvor der onsdag formiddag har været møde, efter han tidligere på ugen blev anklaget for sexistisk og upassende opførsel, da han var nyhedschef på TV 2. Ifølge Ekstra Bladet er der tale om en hjemsendelse.

Anders Krab-Johansen, koncernchef i Berlingske Media, afviser over for MediaWatch, at Michael Dyrby er blevet sendt hjem, men bekræfter, han ikke er på arbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs