MediaWatch

Graverchef på Ekstra Bladet hopper over til Frihedsbrevet

Ekstra Bladet mister endnu en profil til Mads Brüggers medie Frihedsbrevet, når avisens chef for gravergruppen stopper til januar.

Jeppe Findalen skifter til januar arbejdsplads til Frihedsbrevet fra sin stilling som chef for gravergruppen på Ekstra Bladet. Det skriver han selv på Twitter, hvor det ikke fremgår, hvad han mere konkret skal lave hos Mads Brüggers medie.

"Jeg har truffet en svær beslutning og valgt at sige mit job op på Ekstra Bladet efter to fantastiske år. Til januar starter jeg på Frihedsbrevet - og det glæder jeg mig helt enormt meget til," lyder det i hans tweet tirsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs