MediaWatch

Bornholms Tidende nedlægger syv stillinger i sparerunde - og vil oprette fire nye

Sparerunden på Bornholms Tidende, der skal skære 4,5 mio. kr. af omkostningerne, rammer redaktionen hårdest og sender flere ressourcer til salgsafdelingen for at sætte tryk på det digitale abonnementssalg.

Chefredaktør Kristoffer Gravgaard tiltrådte 1. september på Bornholms Tidende, der nu reducerer mandskabet på redaktionen i sparerunde. | Foto: Bornholms Tidende

Redaktionen på Bornholms Tidende står for den største beskæring i den sparerunde, der blev sat i gang i forrige uge, og som skal barbere 4,5 mio. kr. af omkostningerne. Det oplyser avisen til MediaWatch.

I alt nedlægger mediehuset syv stillinger - hovedparten på redaktionen - og allokerer samtidig flere penge til den kommercielle afdeling, hvor der oprettes nye stillinger, oplyser huset.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs