MediaWatch

Bornholms Tidende nedlægger syv stillinger i sparerunde - og vil oprette fire nye

Sparerunden på Bornholms Tidende, der skal skære 4,5 mio. kr. af omkostningerne, rammer redaktionen hårdest og sender flere ressourcer til salgsafdelingen for at sætte tryk på det digitale abonnementssalg.

Chefredaktør Kristoffer Gravgaard tiltrådte 1. september på Bornholms Tidende, der nu reducerer mandskabet på redaktionen i sparerunde. | Foto: Bornholms Tidende

Redaktionen på Bornholms Tidende står for den største beskæring i den sparerunde, der blev sat i gang i forrige uge, og som skal barbere 4,5 mio. kr. af omkostningerne. Det oplyser avisen til MediaWatch.

I alt nedlægger mediehuset syv stillinger - hovedparten på redaktionen - og allokerer samtidig flere penge til den kommercielle afdeling, hvor der oprettes nye stillinger, oplyser huset.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs