MediaWatch

Tidligere chef på Ekstra Bladet bliver ny direktør for Lolland-Falsters Folketidende

Lolland-Falsters Folketidende henter tidligere adm. chefredaktør på Ekstra Bladet til  lokalavisen som afløser for afgående direktør Jan Holmboe.

Ole Sloth skal for første gang stå i spidsen for en lokalavis som ny adm. direktør for Lolland-Falsters Folketidende | Foto: EKSTRA BLADET

Det bliver Ole Sloth, der tager over som ny adm. direktør for Lolland-Falster Folketidende, når Jan Holmboe stopper til nytår for at gå på pension. Det skriver lokalavisen i en pressemeddelelse.

Ole Sloth, 52, kommer senest fra en stilling som adm. chefredaktør på Ekstra Bladet, hvor han stoppede i sommer efter mere end 30 år på avisen, hvor han har haft flere kommercielle chefroller bl.a. som bladsalgschef og bladsalgsdirektør, inden han i 2013 blev adm. chefredaktør. Op til Henrik Qvortrups tiltrædelse 1. juli i år var Ole Sloth desuden konstitueret som ansv. chefredaktør, inden han forlod mediet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs