MediaWatch

"Jeg har på Genstart set, hvor langt man kan nå med de rigtige folk i den rigtige maskine"

Ny journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet ser rum for at styrke podcastområdet og dækningen af de "mindre synlige" magtbastioner. Manglende ledelseserfaring løber han ikke fra, men det er først og fremmest journalistikken, det handler om, siger Knud Brix: "Jeg er ikke blevet journalist for at skubbe rundt på bunker".

Foto: Ivan Riordan Boll/Politiken/Ritzau Scanpix

Der var ikke brug for lang betænkningstid, da vært på DR's nyhedspodcast "Genstart", Knud Brix, for små 14 dage siden blev ringet op af sin tidligere kollega på TV 2 Henrik Qvortrup med tilbuddet om at indlede et nyt parløb i Ekstra Bladets redaktionelle ledelse.

”Det er en vigtig avis og det at få mulighed for at være journalistisk chefredaktør og være med til at påvirke retningen, kunne jeg ikke sige nej til. Jeg kommer til at savne Genstart og holdet der, men jeg var ikke i tvivl," siger Knud Brix, der senest 1. december tiltræder som journalistisk indpisker og chefredaktør på Ekstra Bladet under ansv. chefredaktør Henrik Qvortrup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs