MediaWatch

MediaWatch erfarer: B.T. har lokal ekspansion under opsejling

B.T. er ifølge MediaWatchs oplysninger i færd med at rekruttere journalister i flere store provinsbyer. I Odense er der ansat flere.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Endnu et medie stiller sig i startboksen for at udvide dækningen af de danske lokalområder uden for København. MediaWatch erfarer, at B.T. er i gang med at sondere terrænet for at rekruttere journalistiske medarbejdere i Ålborg og Aarhus og allerede har ansat flere i Odense.

MediaWatch har talt med flere kilder, der hver især har bekræftet, at B.T. søger efter lokaljournalistiske kræfter og bl.a. har kontaktet ansatte på eksisterende lokale og regionale medier i byerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs