MediaWatch

Fagfolk om Politiken-Fondens valg af Lars Munch: "Det er ikke uinteressant"

Om et lille år hopper Lars Munch direkte fra formandsposten i JP/Politikens Hus til den tilsvarende stilling i Poliken-Fonden. Ifølge medieanalytiker Lasse Jensen og Kurt Strand, vært på P1's "Mennesker og Medier", er det et tydeligt signal og et naturligt valg, som vil skabe større ligevægt mellem mediehusets to ejerfonde.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

"Ha. Surprise!"

Sådan lyder det fra Lasse Jensen, mediekommentator og -analytiker, da han hører, at Politikens Fond netop har udpeget Lars Munch som formand for fonden fra marts næste år. Ifølge Lasse Jensen var det et oplagt valg som følge af nyheden fra april om, at Lars Munch i begyndelsen af 2022 stopper på posten som formand for JP/Poliitikens Hus og skiftes ud med Peter Bartram, som i dag er næstformand i bestyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs