MediaWatch

Brexit-forside sikrer guld til Politiken ved Årets avisside 2020

Politiken hiver guld hjem i begge hovedkategorier ved Danske Mediers prisuddeling Årets avisside 2020.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Dagbladet Politiken tager hovedprisen i kategorierne årets forside og årets sektionsforside ved brancheorganisationen Danske Mediers designkonkurrence, Årets avisside 2020. Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse.

Ifølge juryen var sidste års bedste designede forside således Politikens illustration af Storbritanniens endelige udtrædelse af EU, der har titlen "See you, EU", som juryen bl.a. kalder "præcis og smuk". Konkret går prisen til Politikens layouter Tomas Østergren og inforgrafiker Mads Pedersen.

Avisen tog samtidig førsteprisen for årets bedste sektions/magasinforside med en forside til et temanummer af PS, der, passende, omhandlede bladtegnere og journalistiske illustratorer gennem historien. Det er Politikens tegner Philip Ytournel og layouter Caroline Niegaard, der stod bag den forside.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs