MediaWatch

Bjarne Corydon: "Vi har noget, vi skal have rettet op på"

Tre medarbejdere og en direktør er afskediget på baggrund af manipulering med salgstallene i Børsens annonceafdeling som vej til højere corona-kompensation. Topchef Bjarne Corydon er "meget ked af og skuffet" over situationen, men afviser at politianmelde.

Foto: Finn Frandsen

Fire uger efter Børsens topchef, Bjarne Corydon, af en whistleblower blev gjort opmærksom på, at der kunne være foregået snyd med rapporteringen af avisens annoncesalg for at sikre en højere udbetaling fra statens hjælpepakke til annoncekompensation, er resultatet af advokatundersøgelsen landet.

Den viste tidligere tirsdag, at der var manipuleret med salgstallene i perioden 1. juni - 8. juli 2020, hvor 20 ordrer til en værdi af knap 158.000 kr. blev udskudt. Tre medarbejdere, der har været involveret i sagen i en eller anden udstrækning, er blevet afskediget på den baggrund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs