MediaWatch

Chefredaktør for tysk tabloidavis vender tilbage til jobbet efter metoo-undersøgelse

En undersøgelse af metoo-beskyldninger mod ansv. chefredaktør for Bild, der er Tysklands største tabloidavis, har ikke åbenbaret forhold, der får udgiveren til at ty til en fyring, lyder det fra avisens ejer.

Chefredaktør på tyske Bild Julian Reichelt trådte midlertidigt tilbage, mens avisens ejer Axel Springer gennemførte en undersøgelse af anonyme #metoo-beskyldninger. På baggrund af undersøgelsen har ejeren vurderet, der ikke er grundlag for en afskedigelse. | Foto: Stefanie Loos/REUTERS/Ritzau Scanpix

Efter den tyske tabloidavis Bilds chefredaktør, Julian Reichelt, for få uger siden trådte midlertidigt tilbage fra sin stilling, mens der blev gennemført en undersøgelse af en række beskyldninger om krænkende adfærd og sexisme, er han nu tilbage på kontoret igen. Det skriver Financial Times.

Julian Reichelt blev tidligere på måneden beskyldt for at have mobbet og misbrugt sin magt over for unge, kvindelige ansatte og praktikanter på avisen. Beskyldningerne blev fremsat i bl.a. avisen Der Spiegel, hvor det lød, at Julian Reichelt skulle have kontaktet unge kvinder via Instagram samt presset eller mobbet kvinder ud af arbejdspladsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs