MediaWatch

Poul Madsen fortryder ikke at have gjort noget ved Nationen

Ekstra Bladets debatforum Nationen bør ændres, mener afgående chefredaktør Poul Madsen, der mener, det – lige som prostitutionsannoncerne – har tabt sin berettigelse. Det sagde Ekstra Bladets afgående chefredaktør Poul Madsen, da han søndag formiddag medvirkede i TV2s Presselogen.

Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix

Ekstra Bladets afgående chefredaktør afslørede i søndagens udgave af TV2’s Presselogen, at han fortryder, at han ikke fik gjort noget ved Ekstrabladets debatforum Nationen.

Det var Politikens chefredaktør Christian Jensen, der i Presselogen spurgte Poul Madsen, om der var noget han fortrød, at han ikke havde gjort som chefredaktør på Ekstrabladet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs