MediaWatch

Poul Madsen fortryder ikke at have gjort noget ved Nationen

Ekstra Bladets debatforum Nationen bør ændres, mener afgående chefredaktør Poul Madsen, der mener, det – lige som prostitutionsannoncerne – har tabt sin berettigelse. Det sagde Ekstra Bladets afgående chefredaktør Poul Madsen, da han søndag formiddag medvirkede i TV2s Presselogen.

Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix

Ekstra Bladets afgående chefredaktør afslørede i søndagens udgave af TV2’s Presselogen, at han fortryder, at han ikke fik gjort noget ved Ekstrabladets debatforum Nationen.

Det var Politikens chefredaktør Christian Jensen, der i Presselogen spurgte Poul Madsen, om der var noget han fortrød, at han ikke havde gjort som chefredaktør på Ekstrabladet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs