MediaWatch

Poul Madsen har i årevis villet droppe massageannoncer

Ifølge den afgående ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet har han "i flere år" gerne villet skippe de massageannoncer, som mediet nu dropper.

Poul Madsen meddelte onsdag, at han stopper som ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet. | Foto: Emil Agerskov

Poul Madsen stopper som ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet, som samtidig onsdag meddelte, at de omdiskuterede og udskældte massageannoncer forsvinder ud af avisen. Det er en beslutning, som Poul Madsen ifølge eget udsagn gerne har villet tage længe, siger han til Jyllands-Posten.

"Når man er tidligere chefredaktør, kan man sige ting, man ikke kan sige, mens man er i stolen. Derfor kan jeg godt sige nu, at jeg i flere år gerne har villet af med de annoncer, fordi de ikke styrkede Ekstra Bladets identitet, men derimod arbejdede imod et moderne Ekstra Blad. Jeg har hele tiden fået at vide, at det var mit valg med de annoncer. Og nu har jeg taget valget," siger han til avisen.

Beslutningen om at skippe massageannoncerne gælder både på print i Ekstra Bladet og på de digitale platforme, som Ekstra Bladet driver såsom side6.dk og escortguide.dk.

Poul Madsen har været ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet siden 2010. Pernille Holbøll, der har været chefredaktør 1. januar 2020, konstitueres på posten som ansv. chefredaktør.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs