MediaWatch

Poul Madsen har i årevis villet droppe massageannoncer

Ifølge den afgående ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet har han "i flere år" gerne villet skippe de massageannoncer, som mediet nu dropper.

Poul Madsen meddelte onsdag, at han stopper som ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet. | Foto: Emil Agerskov

Poul Madsen stopper som ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet, som samtidig onsdag meddelte, at de omdiskuterede og udskældte massageannoncer forsvinder ud af avisen. Det er en beslutning, som Poul Madsen ifølge eget udsagn gerne har villet tage længe, siger han til Jyllands-Posten.

"Når man er tidligere chefredaktør, kan man sige ting, man ikke kan sige, mens man er i stolen. Derfor kan jeg godt sige nu, at jeg i flere år gerne har villet af med de annoncer, fordi de ikke styrkede Ekstra Bladets identitet, men derimod arbejdede imod et moderne Ekstra Blad. Jeg har hele tiden fået at vide, at det var mit valg med de annoncer. Og nu har jeg taget valget," siger han til avisen.

Beslutningen om at skippe massageannoncerne gælder både på print i Ekstra Bladet og på de digitale platforme, som Ekstra Bladet driver såsom side6.dk og escortguide.dk.

Poul Madsen har været ansv. chefredaktør for Ekstra Bladet siden 2010. Pernille Holbøll, der har været chefredaktør 1. januar 2020, konstitueres på posten som ansv. chefredaktør.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs