MediaWatch

Ny konstitueret chefredaktør for Ekstra Bladet: "Tiden er løbet fra massageannoncer"

Pernille Holbøll vil ikke afsløre, om hun selv vil have jobbet som permanent ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet, men hun har en mission for mediet, som bl.a. går på, at man ikke længere vil måle sig alene på sidevisninger.

Pernille Holbøll er konstitueret på posten som ansv. chefredaktør efter Poul Madsens afsked. | Foto: Jakob Boserup/Ritzau Scanpix

1. januar sidste år startede Pernille Holbøll som chefredaktør hos Ekstra Bladet. Med Poul Madsens afgang onsdag træder hun en tand op og bliver ansv. chefredaktør - i hvert fald for en stund.

Hun er således konstitueret på posten, og det er ikke afgjort, hvem der permanent overtager den rolle, Poul Madsen har haft i de seneste omkring 11 år. Pernille Holbøll forstår, hvis andre vil spekulere i hendes fremtid, men selv vil hun ikke bidrage.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs