MediaWatch

Poul Madsen: "Der er aldrig noget tidspunkt, som er rigtigt"

Ekstra Bladets ansv. chefredaktør stopper efter 14 år. Han begrunder det med, at han har brug for at prioritere tid med sin familie fremover i et interview med Ekstra Bladet og afviser, at han er blevet bedt om at gå.

Foto: Anthon Unger

En ny ledelse tager over på Ekstra Bladet, efter ansv. chefredaktør Poul Madsen har annonceret sin tilbagetrædelse. Beslutningen kommer, godt et halvt år efter avisens ledelse var genstand for kritik i forbindelse med debatten om seksuelle krænkelser i mediebranchen, men i et tv-interview med Ekstra Bladet selv afviser Poul Madsen, at det skulle have haft betydning for hans beslutning.

"Der er aldrig noget tidspunkt, som er rigtigt, og det har virkelig været svært. Jeg elsker Ekstra Bladet," siger han om sin beslutning og understreger, det handler om, han ønsker at tilbringe mere tid med familien.

I samtalen afviser Poul Madsen i øvrigt, han skulle være blevet bedt om at fratræde sin stilling frivilligt, ligesom han oplyser, han ikke har planer om at skulle have et nyt "stort chefjob" et sted.

Ud over Poul Madsens afgang sker der nu en hel række ændringer på avisen, hvor bl.a. massageannoncerne i avisen efter årelang debat bliver lagt i graven, mens der skiftes ud på posten som kommerciel direktør for avisen.

Ekstra Bladet siger farvel til udskældte massageannoncer

Kommerciel direktør forlader EB-skuden og overlader roret til annoncedirektør

Poul Madsen stopper som chefredaktør på Ekstra Bladet 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs