MediaWatch

Journalister på Bornholms Tidende retter kritik mod chefredaktørs ledelse

Et såkaldt bekymringsbrev fra langt hovedparten af journalisterne på dagbladet er sendt til direktør for selskabet bag Bornholms Tidende. Omdrejningspunkt er chefredaktøren.

Foto: Berit Hvassum/ Bornholms Tidende

19 ud af 24 journalister på Bornholms Tidende retter kritik af chefredaktør Øjvind Hesselagers ledelse af avisen, som han kom til i slutningen af 2019. Det skriver Journalisten.

"Vi vil gerne udtrykke vores store bekymring over Øjvinds personaleledelse og redaktionelle ledelse. Vi oplever, at årsagen til mange af de problemer, vi som medarbejdere og som organisation oplever, skal findes her," lyder det i et såkaldt bekymringsbrev sendt til direktør Kim Eland.

Han oplyser til Journalisten, at han har haft chefredaktøren til samtale mandag og afholder endnu en i dag, onsdag, på baggrund af kritikken. Øjvind Hesselager har ikke selv ønsket at kommentere brevet.

Øjvind Hesselager var indtil 2019 chefredaktør på fagbladet Journalisten.

Mere fra MediaWatch

Storaktionær retter kritik mod Gyldendal

Under forlagshusets generalforsamling tirsdag brugte Akademikerpension lejligheden til at kritisere Gyldendal for manglende transparens omkring forretningsstrategien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs