MediaWatch

Lokalmedier sidder klar til genåbning: "Vi har udskudt trykningen"

Udsigten til en delvis genåbning af bl.a. butikslivet har fået Lolland Falsters Folketidende til at skubbe produktionen af ugeaviser, hvis annoncørerne skulle stå på spring. Også Sjællandske Medier og Jysk Fynske Medier sidder klar og forventer mere gang i hjulene.

Foto: Screenshot

Lollands Falsters Folketidende har med udsigten til en begrænset genåbning, som regeringen netop har meldt ud, bedt salgsafdelingen holde ekstraordinært åben. Det fortæller adm. direktør Jan Holmboe.

"Vi sidder parat med vores ugeaviser, hvis der kommer en åbning og er klar til at betjene kunder også om aftenen, hvis de nu gerne vil have nogle annoncebudskaber med, fordi de må åbne. Så vi har lavet et nødberedskab," siger Jan Holmboe fra Lolland Falsters Folketidende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs