MediaWatch

Mediekoncern bag international nyhedstjeneste leverer stærk indtjening

Thomson Reuters, der står bag en af verdens bedst kende nyhedstjenester, løftede omsætningen i fjerde kvartal og overrasker analytikere positivt.

Foto: STAFF/REUTERS/Ritzau Scanpix

Mediekoncernen Thomson Reuters er kommet godt ud af fjerde kvartal, hvor omsætningen steg et par pct., mens indtjeningen slog analytikerkorpsets forventninger.

Omsætningen steg 2,1 pct. til 1,62 mia. dollar og var akkurat bedre end de ventede 1,61 mia. dollar blandt analytikere ifølge Bloomberg News.

En endnu større positiv overraskelse leverede mediekoncernen målt på resultatet per aktie, der landede på 54 cent mod estimeret 46 cent ifølge Bloomberg.

Thomson Reuters, der blandt andet er kendt for sin nyhedstjeneste, er åbnet 5,2 pct. højere i 84,50 dollar på børsen i New York.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs