MediaWatch

Sigtelser mod Jørgen Ramskov og Poul Madsen i sag om PET-bog er frafaldet

Tidligere fredag kom det frem, at journalist Morten Skjoldager efter fire år ikke længere er sigtet i sagen om den bog, han udgav i 2016. Sigtelser mod to chefredaktører i sagen er også droppet.

Foto: Producentforeningen

Hverken Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet, eller Jørgen Ramskov, tidligere chefredaktør på Radio24syv, er længere sigtet for at vidergive fortrolige oplysninger i sagen om bogen "Syv år for PET". Det skriver Journalisten.

Tidligere fredag kom det frem, at anklagemyndigheden har opgivet sigtelsen af bogens forfatter, Politiken-journalist Morten Skjoldager, skrev han selv på Facebook og Twitter.

Poul Madsen og Jørgen Ramskov blev sigtet i 2018 - to år efter bogens udgivelse - fordi deres respektive medier havde udgivet passager eller refereret til oplysninger, som ifølge PET var fotrolige.

Den tidligere PET-chef Jakob Scharf fortæller i Morten Skjoldagers bog om en række konkrete sager fra livet i toppen af PET, og det fik i 2016 PET til at nedlægge fogedforbud mod udgivelse af bogen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs