MediaWatch

Danske Medier vil øremærke 140 millioner til regionalmedier i nyt medieudspil

Flere krav til techkoncerner, støtte til lyd, omfordeling af mediestøtten og en ny millionpulje til digital udvikling af lokale og regionale medier hører til de centrale punkter i Danske Mediers udspil til mediepolitikerne.

Den digitale udvikling af lokale og regionale medier har bruf for en kontant saltvandsindsprøjtning, mener Danske Medier med formand og adm. dir. for Jysk Fynske Medier, Jesper Rosener i spidsen | Foto: Joachim Ladefoged

Regionale og lokale medier halter efter i den digitale omstilling, og det skal en ny fireårig udviklingspulje på i alt 140 mio. kr. rette op på.

Sådan lyder et af de centrale forslag i Danske Mediers udspil til en ny femårig medieaftale, som organisationen offentliggør onsdag forud for de politiske forhandlinger om et nyt medieforlig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs