MediaWatch

Erritsø Tryk vil jagte stordriftsfordele i faldende marked med Nordjyske-aftale

Nordjyske Medier har kastet håndklædet i ringen og overdraget trykningen af sine aviser til Erritsø Tryk Management, der fremover skal drive Nordjyskes trykkeri i Aalborg. Direktør forventer, det kan blive en fornuftig forretning med den rigtige tilgang, lyder det.

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Et presset trykmarked med færre opgaver og mange om buddet får Nordjyske Medier til at trække stikket på den del af forretningen og sende opgaven videre til Erritsø Tryk, der er ejet af JP/Poliitkens Hus, og som til formålet har stiftet selskabet Erritsø Tryk Management.

Gert Nielsen, adm. direktør i det nyoprettede Erritsø Tryk Management og i Erritsø Tryk, fortæller, at 36 medarbejdere som en del af aftalen overdrages til Erritsø Tryk Management, som lejer faciliteterne på trykkeriet i Aalborg, hvor man fremover skal trykke Nordjyske Mediers titler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs