MediaWatch

Jyllands-Posten åbner redaktion i Herning

Jyllands-Posten vil styrke sin position som landsdækkende avis med ny redaktion i Herning. Målet er, at det jyske område i højere grad når en national dagsorden.

Jyllands-Postens ansv. chefredaktør, Jacob Nybroe, ser frem til at rykke avisen længere mod vest. | Foto: Casper Dalhoff

Fra januar rykker Jyllands-Posten længere mod vest og opretter en redaktion i Herning. Det sker i forlængelse af avisens øgede fokus på at dække hele Danmark, oplyser mediehuset i en pressemeddelelse.

"Vi er selvsagt allerede dagligt opmærksomme på disse områder, hvor Jyllands-Posten i forvejen står ganske stærkt. Men ved at rykke endnu tættere på, få mindre transporttid og i højere grad at være en del af hverdagen er vi sikre på at kunne dække regionen betydeligt bedre," siger Jacob Nybroe, ansv. chefredaktør for Jyllands-Posten, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs