MediaWatch

Dansk Kvindesamfund om JP/Politikens sexsites: "En forretning, der ser noget lyssky ud"

Mystikken omkring Ekstra Bladets sexannoncer og JP/Politikens massagehjemmesider vækker mistanke om, at der er hvidvask involveret, mener man i Dansk Kvindesamfund.

Helena G. Hansen, forkvinde i Dansk Kvindesamfund | Foto: Miriam Dalsgaard

En nigeriansk kvinde, som Center mod Menneskehandel vurderer har været udsat for menneskehandel har arbejdet på en massageklinik, som dagligt annoncerer i Ekstra Bladet, ligesom avisen driver en række hjemmesider med sexannoncer, som JP/Politiken ejer. Det vækker kritik hos Dansk Kvindesamfund, skriver Politiken.

"For os at se driver JP/Politikens Hus en forretning, der ser noget lyssky ud. Hvor store er indtægterne? Hvor meget kommer der ind i kontante beløb? JP/Politikens Hus vil ikke ud med det, og Danske Bank vil heller ikke sige noget, men dækker sig ind under, at det er et kundeforhold. Det kunne vække mistanke om, at der er hvidvask involveret, og det peger tilbage på JP/Politikens Hus," siger Helena G. Hansen, forkvinde i Dansk Kvindesamfund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs