MediaWatch

New York Times køber podcastproducent bag "Serial"

Det amerikanske mediehus vil satse mere på lyd og erhverver produktionsselskabet Serial Productions, der står bag true crime-serien "Serial". Samtidig indgår selskabet partnerskab med andet kendt radioformat.

Foto: Richard Drew/AP/Ritzau Scanpix

New York Times Company, der bl.a. udgiver avisen af samme navn, udbygger journalistikken på lyd og køber produktionsselskabet Serial Productions. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Serial Productions er kendt for podcasten "Serial", der var med til at kickstarte podcastlytningen og true crime-genren, der især er populær blandt podcastlyttere. Bag Serial Productions står Julie Snyder og Sarah Koenig, der opfandt "Serial", samt Neil Drumming. Ifølge pressemeddelelsen blev hver episode i den første sæson af "Serial" i gennemsnit downloadet 20 mio. gange.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs