MediaWatch

Tidligere kulturredaktør på Jyllands-Posten skal forske på DMJX

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har ansat et nyt hold forskere. En af dem er tidligere JP-redaktør, som blev afskediget sidste år.

DMJX ansætte fire nye docenter. Foto: Thomas Emil Sørensen/JPA

Knap et år efter, at Steffen Moestrup blev fyret som kulturredaktør på Jyllands-Posten, får han titel af docent på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Det skriver Kulturmonitor.

Som docent får Steffen Moestrup til opgave at forske i journalistisk praksis herunder personlig branding og journalistens rolle i samfundet og demokratiet. Han har siden januar været tilknyttet DMJX som adjunkt og har i en årrække undervist på skolen.

I august sidste år blev Steffen Moestrup afskediget af Jyllands-Posten efter mindre end et år som avisens kulturredaktør. Jyllands-Postens ansv. chefredaktør, Jacob Nybroe, udtalte dengang, at afskedigelsen skete som følge af en intern personalesag, som blev holdt internt. En journalist på kulturredaktionen blev afskediget ved samme lejlighed.

DMJX ansætter udover Steffen Moestrup tre andre docenter. Det gælder Line Schmeltz Dam og Vibeke Thøis Madsen, som ansættes på Center for Kommunikation og Ledelse, og Aske Kammer, som ansættes ved Center for Medier og Innovation.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere