MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Mediers forestående sparerunde bliver mindre omfattende end ventet, politiske nyheder stod noget nær i kø, og flere forlag meldte ud om deres deltagelse i Bogforum. Det er blandt de ting, du kan blive klogere på i denne sidste ugentlige overflyvning inden sommerferien.

Foto: Mads Hansen/PR/Jysk Fynske Medier/Jysk Fynske Medier

Nok en sommeruge – og en varm én af slagsen – rinder snart ud. Derfor får du her det ugentlige overblik over ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen. For en god ordens skyld skal det oplyses, at den ugentlige briefing efter denne udgave går på sommerferie og vender tilbage på den anden side af ferien i august.

Men inden da vil vi lade denne uges rundtur begynde ved Jysk Fynske Medier. Mediekoncernen vil i næste uge gennemføre besparelser som følge af coronakrisen, men sparerunden bliver mindre omfattende end tidligere udmeldt. Ejerne bag koncernen har nemlig trådt til med 32,5 mio. kr. årligt de næste tre år, som ejerne frasiger sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs