MediaWatch

Forhandlinger giver udsigt til færre fyringer på Jysk Fynskes redaktioner

Arbejdet med at finde alternative besparelser på redaktionsbudgetterne har nedbragt antallet af stillinger, der forsvinder på redaktionerne, siger tillidsrepræsentant, der satser på at få tallet yderligere ned inden afskedigelsesrunden i næste uge.

Foto: PR/Jysk Fynske Medier

Den varslede afskedigelsesrunde i Jysk Fynske Medier vil fjerne færre journalistiske kræfter på redaktionerne end først meldt ud. Det oplyser tillidsrepræsentant for de redaktionelle medarbejdere, Per Schultz-Knudsen, efter det seneste forhandlingsmøde med ledelsen i det regionale mediehus.

”Status er, at der er fundet alternative besparelser, så der skal fyres seks færre. Det er fundet ved at gennemgå forskellige konti. Det er vi selvfølgelig glade for, men vi håber, vi kan få det længere ned,” siger Per Schultz-Knudsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs