MediaWatch

Jysk Fynske Medier flytter trykningen af Helsingør Dagblad

Ejerskiftet i Helsingør Dagblad betyder, at trykningen flyttes vest for Storebælt til de nye ejere i Jysk Fynske Medier. Dagbladet har samtidig fået ny chefredaktør, men derudover sker der ikke ledelsesændringer, siger driftsdirektør.

Driftsdirektør i Jysk Fynske Medier, Bjarne Munck. | Foto: PR/Jysk Fynske Medier

Jysk Fynske Medier hjemtager trykningen af Helsingør Dagblad og de københavnske ugeaviser, som den regionale sværvægter har overtaget fra North Media 1. maj. Det forklarer driftsdirektør i Jysk Fynske Medier, Bjarne Munck, der er sat i spidsen for integrationen af de sjællandske udgivelser i Jysk Fynske Medier.

"Vi har kigget på, om den trykaftale, der lå, havde værdi for os, og det har vi vurderet, at det har den ikke. Så vi har sendt en opsigelse af den trykaftale, og så håber vi på, at vi finder plads på vores eksisterende trykkerier, og det mener vi, at vi kan," siger Bjarne Munck, der forventer, skiftet vil ske på den anden side af sommerferien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs