MediaWatch

Ekstra Bladet henter Kristoffer Eriksen til chefredaktionen

Ekstra Bladet udvider chefredaktionen med to nye chefredaktører, Pernille Holbøll, der er fundet internt og tidligere nyhedschef på Radio24syv, Kristoffer Eriksen.

Opdateret 6. december: Det fremgik tidligere, at Pernille Holbøll har været digital chef på Ekstra Bladet siden 2007. Det er retteligt siden 2017.

Fra årsskiftet vil ikke bare én, men to nye chefredaktører stå med i spidsen for Ekstra Bladet.

Det skriver JP/Polikens Hus i en pressemeddelelse.

Det drejer sig henholdsvis om Kristoffer Eriksen, der er indtil for nylig har været nyhedschef for Radio 24Syv, og Pernille Holbøll, der siden 2017 har været digital chef på Ekstra Bladet.

De to skal dele stillingen som chefredaktør dog med hvert sit stofområde : Kristoffer Eriksen skal stå i spidsen for Dagsorden, som er Ekstra Bladets gravergruppe med 20 journalister. Pernille Holbøll får ansvaret for Breaking, som er Ekstra Bladets nyhedsmotor.

"Pernille og Kristoffer er opvokset i den digitale verden og vil derfor på enestående vis kunne udvikle og tilføre Ekstra Bladets banebrydende journalistik en ny dimension på de digitale mediers præmisser, og i offentligheden vil de give Ekstra Bladets journalistik en moderne stemme," siger ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen i meddelelsen.

De to nye chefredaktører afløser Karen Bro, der stoppede som chefredaktør på avisen d. 1 september.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Financial Times opruster i USA

Det britiske erhvervsmedie vil fiske flere amerikanske læsere og etablerer nye redaktioner i Houston og Hollywood, der skal styrke dækningen af to erhvervssektorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs