MediaWatch

Chefredaktør for Euroinvestor stopper

Efter mindre end et år stopper Lars Christensen på på posten som chefredaktør for Euroinvestor, som Berlingske Media overtog for et år siden. Ny chefredaktør er fundet internt.

Lars Christensen stopper som chefredaktør for Euroinvestor efter knap et år på posten. | Foto: PR/Berlingske Media

Investorsitet Euroinvestor, som Berlingske Media købte sidste år for 23 mio. kr., skifter chefredaktør. Knap et år efter Lars Christensen blev hentet til mediehuset for at stå i spidsen for Euroinvestor, forlader han stillingen, oplyser Berlingske Media i en pressemeddelelse.

Lars Christensen fortsætter som finanskommentator på Euroinvestor, men har ifølge meddelelsen ønsket at vende tilbage til karrieren i den finansielle sektor, hvor han tidligere bl.a. har været chef for Emerging Markets-analyse i Danske Bank og selvstændig med virksomheden Markets & Money Advisory.

Ny chefredaktør for Euroinvestor bliver Anne-Katrine Bugge, der fra 1. november sætter sig i stolen. Hun har det seneste år været produktchef på Euroinvestor med ansvar for koordination af forretningsmæssige, digitale og redaktionelle opgaver, fremgår det.

"Anne-Katrine Bugge har alle de egenskaber, der skal til for at blive en succes som chefredaktør for Euroinvestor. Hun forstår kunderne og markederne og har været med til at opbygge det nye site," siger Anders Krab-Johansen, koncernchef hos Berlingske Media, i meddelelsen.

I jobbet som produktchef har Anne-Katrine Bugge bl.a. været med til at relancere Euroinvestor. En af hendes første opgave bliver at få gjort "Millionærklubben" til en del af Euroinvestors univers. Programmet sendes på Radio24syv, som lukker torsdag, men "Millionærklubben" er én af de otte Radio24syv-programmet, som Berlingske Media viderefører som podcasts. "Millionærklubben" er den eneste af de otte programmer, som skal drives i regi af Euroinvestor.

Anne-Katrine Bugge er uddannet jurist og har tidligere været assisterende debatredaktør på Børsen og juridisk konsulent i tænketanken Cepos.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs