MediaWatch

DJ afholder ekstraordinært delegeretmøde i november

Efter at over 300 medlemmer har skrevet under på, at Dansk Journalistforbund skal afholde et ekstraordinært delegeretmøde, er beslutningen nu formelt truffet, og en dato er fundet.

Tine Johansen, formand, Dansk Journalistforbund. Foto: Benita Marcussen

Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse har besluttet sig for at indkalde til ekstraordinært delegeretmøde. Det skriver Journalisten.

Beslutningen kommer i kølvandet på, at 316 medlemmer af forbundet har skrevet under på et ønske om, at der skal afholdes et ekstraordinært delegeretmøde. Det vil finde sted 24. november i København. Prisen for mødet bliver ifølge forbundets budget mellem 900.000 og 1 mio. kr.

Fagbladet skriver, at et snævert flertal i Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse besluttede, at hele hovedbestyrelsen vil være på valg ved det ekstraordinære delgeretmøde. De delegerede til mødet bliver de samme, som var delegeret til seneste ordinære delegeretmøde i april i år.

Ønsket om mødet bunder i sommerens begivenheder i Dansk Journalistforbund. Her stoppede først Journalistens redaktør, Øjvind Hesselager, og kort efter forlod Lars Werge posten som formand for forbundet. Ny formand for forbundet blev Tine Johansen, der hidtil havde været næstformand.

Flere end 300 har skrevet under på krav om ekstraordinært delegeretmøde i DJ

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere