MediaWatch

Ny chefredaktør for Nordjyske Medier tager hurtigt over

Efter udnævnelsen af Søren Christensen som ny chefredaktør på Nordjyske Medier i begyndelsen af august, er der sat dato på hans første arbejdsdag.

Søren Christensen rykker fra Bornholm til Nordjylland fra september Foto: Berit Hvassum

Nordjyske Medier skifter formelt chefredaktør efter august. En uge efter, Søren Christensen blev præsenteret som ny ansv. chefredaktør for Nordjyske Medier, er der sat dato på hans tiltrædelse. Det skriver mediet i et opslag på Linkedin.

Søren Christensen starter karrieren i Nordjyske Medier 2. september. Han stopper på Bornholms Tidende, hvor han har været adm. direktør og ansv. chefredaktør siden 2014, med udgangen af denne uge.

"Jeg er glad for at kunne starte så hurtigt. Når man først har truffet beslutningen om at skifte job, er det rart at komme videre hurtigt," siger Søren Christensen.

Han afløser i Nordjyske Medier tidligere ansv. chefredaktør Per Lyngby, der blev opsagt i foråret. Siden har avisens mangeårige chefredaktør Lars Christensen været konstitueret i rollen og også været kandidat til at afløse Per Lyngby. Han har i forbindelse med valget af Søren Christensen valgt at takke af i Nordjyske, når overleveringen til Søren Christensen er overstået.

Bornholms Tidende konstituerer ny direktør og chefredaktør

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere