MediaWatch

"Forudsigelsen om en tidlig død holdt heldigvis ikke"

MediaWatchs Sommerbarometer: Tallet syv, livedækning af valget og journalistikkens vilkår et helt andet sted i Europa er blandt de ting, der har præget og optaget Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro i første halvår.

Foto: Stine Tidsvilde

1. Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"Jeg samler på de små opmuntrende ting, som hver eneste dag byder på, og så lægger jeg dem sammen i mit hoved, når jeg går hjem. På den måde bliver alle dage gode. I fredags havde jeg optur over at læse alt i vores serie om Narko-Danmark igennem, for reporterne kommer virkelig godt rundt om, hvor iskoldt hårde stoffer markedsføres over for vores børn. Vigtig sag. Senere samme dag havde vi praktikantafslutning, hvor et par af praktikanterne holdt foredrag om deres studietur til Ungarn. De var super engagerede i at fortælle om de ungarske journalisters vilkår under (premierminister Victor, red.) Orbán. Alt i alt en god og givende dag på kontoret som så mange andre."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs