MediaWatch

Hovedstadens Mediehus henter redaktør til fire aviser

Stifter af ugeavisen Nørrebroliv, der lukkede tidligere på året, rykker til Hovedstadens Mediehus, hvor han får ansvaret for fire udgivelser.

PR/North Media
Foto: PR/North Media

Hovedstadens Mediehus, der er en del af North Media Aviser, har ansat Jesper Gisli som redaktør. Det oplyser medieselskabet i en pressemeddelelse.

Jesper Gisli har senest været redaktør på lokalavisen Nørrebroliv, som blev lanceret i 2018 og lukkede tidligere på året på grund af manglende økonomi i udgivelsen. Før da var han redaktør på Ugeposten i Helsinge, der er ejet af Politikens Lokalaviser. Hos Hovedstadens Mediehus vil han stå i spidsen for City Avisen, Nørrebro Bladet, Valby Bladet og Vesterbro Bladet.

Jesper Gisli tiltræder 17. juni.

Hovedstadens Mediehus og North Media Aviser gennemførte sidste år en række besparelser. Her stoppede Martin Foss som adm. direktør for Hovedstadens Mediehus. Posten gik ved den lejlighed videre til Gorm Wesing Flyvholm, adm. direktør for North Media Aviser. Han blev imidlertid opsagt tidligere på året, og direktørposten for hele North Media Aviser tilhører i dag Steen Gede.

I alt 26 medarbejdere blev sidste år afskediget hos North Media Aviser, primært i Hovedstadens Mediehus, fremgik det af selskabets årsrapport.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere