MediaWatch

Berlingske overtager undervisningsavis til folkeskolen

Et lille år efter Berlingske lukkede børneavisen Kids News' bygger mediehuset ny bro til de yngste målgrupper og køber Avisen i Undervisningen, som Danske Medier hidtil har stået for.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Efter godt 17 år som tovholder på Avisen i Undervisningen har de private mediers organisation valgt at nedlægge branchesamarbejdet om skoletjenesten. I stedet blev aktiviteterne sendt i udbud, og dem har Berlingske nu sikret sig. Det oplyser parterne i pressemeddelelser.

"Det er en stor glæde, at vi med støtte fra Den Berlingske Fond har haft mulighed for at byde på og købe Avisen i Undervisningen. Jeg vil gerne takke Fonden for at bidrage til, at Avisen i Undervisningen kan fortsættes i regi af Berlingske," udtaler Tom Jensen, ansv. chefredaktør på Berlingske, i en meddelelse og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs