MediaWatch

Jysk Fynske Medier vil spare tocifret millionbeløb på tryk

En lukning af ét af tre trykkerier hos Jysk Fynske Medier kan komme på tale, efter selskabet har gransket behovet. Et mindre tocifret millionbeløb kan spares ved at lægge en del af opgaverne ud af huset, vurderer adm. direktør.

Jesper Rosener, adm. direktør, Jysk Fynske Medier. | Foto: Michael Bager/Jysk Fynske Medier

Behovet for kapacitet til trykkeriopgaver falder, og derfor er Jysk Fynske Medier på udkig efter besparelser, hvor koncernens trykkeri i Vonsild risikerer at lukke. Det oplyser Jysk Fynske Mediers adm. direktør, Jesper Rosener.

"Vi sidder som ledelse og ser på et markant fald i behovet for trykkerikapacitet. Hvis vi fremskriver det fald, så vil den overkapacitet, som vi har nu, bare blive større i årene fremover. Overkapaciteten vil blive alt, alt for stor i løbet af ganske få år," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs