MediaWatch

Nordjyske lukker dagblad og trækker stikket på tv-kanal

Morsø Folkeblad vil ikke længere udkomme som selvstændigt dagblad, og ændringer i tv-markedet koster tv-kanal livet hos Nordjyske Medier.

Foto: PR/Nordjyske Medier

Nordjyske Medier blander kortene og laver en række ændringer i den samlede portefølje af udgivelser. Det skriver Nordjyske på sin hjemmeside.

Ændringerne omfatter bl.a., at Morsø Folkeblad lukker som selvstændigt dagblad. I stedet vil øen i Limfjorden fremover blive dækket af en Mors/Thy-sektion i Nordjyske Stiftstidende. Morsø Folkeblad stopper med at udkomme i efteråret.

Samtidig siger Nordjyske Medier farvel og tak til tv-stationen 24Nordjyske, der gik i luften i 2003. Over de seneste to år er indtægterne fra kanalen ifølge Nordjyske faldet med en fjerdedel, hvilket har været en faktor i beslutningen.

Den 30. august bliver sidste dag i luften for 24Nordjyske. I stedet vil Nordjyske producere videoindslag med lokale nyheder til selskabets digitale medier, særligt betalingsuniverset Nordjyske Plus.

"Streamingtjenesterne – at man kan se tv, når man har lyst – påvirker antenneforeningerne, og derfor falder antallet af husstande, der er med i tv-pakkerne. Det gør, vi ikke længere kan få kanalen til at løbe rundt," siger Lars Jespersen, chefredaktør hos Nordjyske Medier, til Nordjyske.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs